MMSZ Óbudai Technikum és Szakképző Iskola
1032 Budapest, Vályog utca 10.
MMSZ Iskola Alapítvány által alapítva 2001-ben.

 

Az országszerte komoly emberhiánnyal küzdő szociális gondozó és -ápoló, valamint pincér és szakácsképzés kiváló elhelyezkedési lehetőségek felé nyit utat.

Az itt végzett tanulók számára a Máltai Szeretetszolgálat gyakran biztosít munkalehetőséget is.

A családias hangulatú iskolában a hátrányos helyzetű, BTM illetve SNI diákokra nagy figyelmet fordít a rendkívül elkötelezett nevelőtestület, hiszen az alacsony létszám lehetővé teszi, hogy minden diákra külön figyelem jusson. Az óbudai középiskola rendkívül aktív közösségi tevékenységet végez, erről az iskoláról költői túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a tanulók a gyakorlatban tanulják meg szűkebben vett szakmájukat és szintén a gyakorlat során válik életük részévé az önkéntesség.

 


MMSZ Károly Róbert Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium

3200 Gyöngyös, Katona József utca 4.
MMSZ Iskola Alapítványhoz kerülés éve: 2012.

 

565 fős tanulói létszámmal rendelkező iskolánk széles képzési kínálattal rendelkezik: Kereskedelem, marketing, üzleti adminisztráció, Vendéglátás-turisztika, Közgazdasági, Ágazati szakközépiskolai képzés területein egyaránt.

Kiterjedt külföldi testvériskola kapcsolatai vannak Németországban, Finnországban, Lengyelországban, Olaszországban, Franciaországban, Ausztriában és 2009-től Spanyolországban is.

 


MMSZ Devecseri Szakképző Iskola
8460 Devecser, Damjanich utca 1.
MMSZ Iskola Alapítvány által alapítva 2013-ben.

Szociális gondozó és ápoló, valamint hegesztő képzéseink szorosan illeszkednek a térség iparosítási elképzeléseihez, a munkaerőpiac igényeihez.  A devecseri iskola hegesztőtanulói az Erasmus+ program keretében Finnországban tölthetik szakmai gyakorlatukat, ahol évről évre kiválóan helytállnak.

Tanulói létszám: 50


MMSZ Esterházy Miklós Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

7200 Dombóvár, Pannónia út 21.

A helyiek körében csak „HEMI”-ként emlegetett iskola Tolna megye harmadik legnagyobb városának, a 18 ezer fős Dombóvárnak a központjában található.

Az intézmény csaknem 20 szakma elsajátítására készíti fel és oktatja a tanulókat.

Tanulói létszám: 730 fő